torsdag, december 13, 2007

STOP VOLDEN - her er der nul tolerance!

Erik Hansen skriver fra sygesengen

Uanset hvad problemet er, eller har været, er der ingen grund til at slæbe volden til landet i det omfang, som det sker for tiden i almindelige boligkvarterer. Det er heller ikke bare ”lidt fedt” at rende rundt med et skydevåben, en kniv eller en baseballkølle som ”forsvarsvåben” - det er nederen og får jo bare det hele til at eskalere totalt ud af proportioner.

Karen Jespersen ville vel have fundet en ø til voldsfolket - eller i det mindste en halvø. Det kunne jo være Jylland, hvis der skulle være plads til alle dem som folk med paranoia synes også skulle være der.

Personligt tror jeg, at vi godt kan nøjes med noget på størrelse med Kalø. Marsk Stig flyttede jo for en del år siden, og så kunne de jo også restaurere lidt derovre og rydde lidt op. Hvis de skulle komme til at kede sig skulle de på kurser så de kunne tage rundt på folkeskolerne og fortælle, hvordan man overlever på starthjælp og forklarer sine børn, hvordan man får råd til at holde juleaften for dem - uden at måtte stjæle rapanden og fyldet.
Hundelortene op i kamphundene. Kamphunde - og kamphundeejere ind i bilerne og bilerne ud af byen.

Vi ønsker jer en fredelig og velsignet jul og et godt samt et trygt nytår.

Erik Hansen - Bente Riddersholm
Formand og næstformand
SAND Århus

Ingen kommentarer: