torsdag, april 10, 2008

FORVARSEL: Brugernes BaZar 2008

Fra Rådet For Socialt Udsatte, København

Rådet For Socialt Udsatte afholder nu for 5. år i træk Brugernes BaZar i samarbejde med brugerforeningerne SVID, SAND, LAP og Brugerforeningen for Aktive Stofbrugere.

Sæt derfor X i kalenderen lørdag den 14. Juni 2008, hvor vi endnu engang blænder op for en spændende, inspirerende og underholdende dag i Kongens Have i Odense (lige ved siden af Odense Banegård).

BaZaren er tænkt som et mødested, hvor brugere, praktikere, politikere og andre interesserede kan samles om åbenhjertig debat, taler, musik, diverse aktiviteter, mad og muntre indslag. Brugernes BaZar er først og fremmest brugernes dag, og det er derfor brugerne, som sætter dagsordenen for, hvad der skal diskuteres.

Vi har et stort ønske om at være med til at forstærke fællesskabet mellem brugerne igennem fortællinger om håb og drømme for fremtiden samt ved at give mulighed for at lade sig inspirere af hinandens viden, erfaringer og muligheder. Et andet sigte er at fortælle politikere og andre beslutningstagere, hvor skoen trykker, og hvad der skal til for at tackle socialt udsattes problemer.

Læs mere her:
http://www.udsatte.dk/pdf/10042008.pdf

Ingen kommentarer: