torsdag, april 10, 2008

SPORTEN KORT: Benedikt Park klar til kamp mellem de hjemløse

Fra Fyens Stiftstidende, Odense

ODENSE: Byen får et nyt fodboldstadion på fredag (den 11. april, red.). Benedikt Park er navnet, men det er ikke helt på prangende, som det lyder.

Der er tale om en fodboldbane til gadefodbold, og den bliver placeret på pladsen ved Kirkens Korshærs herberg i Benediktsgade.
De seneste par år har der været godt gang i gadefodbolden for hjemløse, hvor mange har fået lidt mere indhold i tilværelsen via fodbolden.
Projekt Ombold i København, der står for gadefodbold for hjemløse i hovedstaden, har foræret banen til herberget, fortæller John Skovhus Nielsen, forstander for herberget.

Med til VM
Den blev brugt til VM i gadefodbold for hjemløse sidste år i København og har været på opstillet ved St. Dannesbo siden.
Odense Kommune har finansieret de 250.000 kroner, det har kostet et etablere asfalt og hegn omkring banen, som nu får sin blivende plads ved herberget.
Banen indvies officielt på fredag, hvor socialrådmand Erik Simonsen (NA) klipper den røde snor over.

To kampe
Der spilles i dagens anledning to kampe mellem St. Dannesbo og FC Bendikt og Ågården og FC Benedikt. Med to kampe lige efter hinanden må man håbe, at FC Benedikt har en bred trup.
Spillere fra OB's Superligahold vil også være til stede for at skrive autografer.

Ingen kommentarer: