tirsdag, januar 27, 2009

Hjemløse og hjemme-løse kan nu sælge kaffe

Fra Foreningen Inside Out, Århus

Foreningen Inside Out har modtaget SATS-pulje midler (frem til år 2011), så vi kan nu tilbyde hjemløse og hjemme-løse ”job” som kaffesælgere.

Det er kun hjemløse og hjemme-løse, der kan blive sælgere på gaden.

Sælgeren køber kaffeposer for 5 kr. (70 gram Fairtrade og økologisk MAYA kaffe). De må sælge kaffen for 10 kr. og derved tjene 5 kr. selv og støtte forenings arbejdet blandt kaffebønder og arbejdsløse i Afrika.

Ring til projektleder Britta Carlsen på telefon 28122000, hvis du ønsker at vide mere.

Kort beskrivelse af Foreningen Inside Out Aarhus’ tiltag:
Inside Out Aarhus arbejder på at ændre vilkårene for hjemløse i Aarhus og kaffebønner og arbejdsløse i Afrika.

Inside Out ønsker at gøre en forskel både lokalt og globalt. Foreningen Inside Out har to sammenhængende lokaler på Norsgade 3 i Århus.

Det ene lokale er et rusfrit sted, til hjemløse og frivillige, der gerne vil gøre en forskel, deltage i et socialt samvær, udveksle positive erfaringer og modtage coaching.
Det andet lokale fungerer som Fairtrade butik. Alle kan komme ind i butikken og købe Fairtrade produkter og købe en kop te eller kaffe.

Butikken drives primært af frivillige og hjemløse. Den hjemløse afhenter kaffeposer og evt. budcykel fra butikkens tilstødende lokaler. Projektlederen koordinerer aktiviteterne i butikken.
Da butikkens lokaler er et rusfrit sted, vil der ikke blive accepteret indtagelse af alkohol eller euforiserende stoffer i lokalet eller ved salg på gaden.

Læs mere om Inside Out Aarhus på vores hjemmeside: www.insideoutaarhus.dk

Ingen kommentarer: